reklámajándék

a kreatívitás határtalan

Reklámajándék

Manapság mit is jelent a reklámajándék? Nem azt, mit régen. Egyediséget, és megfelelő minőséget Mit kínálunk, ügyfeleinknek? Kreatív új ötleteket, olyan termékeket is melyek katalógusainkban nem szerepelnek. Nem kell lapozgatni, nézegetni, mert megtesszük Ön helyett. Segítjük munkáját, hisz ez a dolgunk. Több mint 10 000 termék van, mi katalógusainkban megtalálhatóak. De az idő pénz, engedje, hogy kitaláljuk mi az elképzelését.

Takarítunk, reklámajándékot forgalmazunk, s sokat kreatívkódunk, hogy az megjelenése olyan legyen mit megálmodta. Legyen az kerek, vagy szögletes, saját termék vagy egyedi, mi elkésztjük elgondolását, és látványtervét. Vizuális képet készítünk, hogy lássa mit fog megrendelni, és hogy fog kinézni terméke.

Tekintse meg - vagy akár töltse le a katalógust, hogy megtalálja azt, mire gondolt.

Szinte lehetetlen lenne az összes reklámajándékot megjeleníteni, ezért döntöttünk a katalógus megjelenítése mellett. Szemezgessen, s mi elintézzük mindazt, mit megálmodott.

Ajándék

Legyen az kerek, vagy szögletes, saját termék vagy vegyes, mi elkészétjük látványtervét. Emblémáztatni szeretné kedvenc termékét, hogy azzal meglepjen bárkit, csak hívjon fel, s mi ötletelünk Ön helyet, mit is lehetne.

Meghallgatjuk, majd ötletelünk, az ötletből kreatívkodunk, majd módosítunk... s a legvégén megvalósítjuk s az Ön kezébe adjuk, nem futárral dolgozunk, mert nekünk fontos a személyes kommunikáció, jelenlét.